Info


10 Mijl

Zondag 16 juni

Speciaal voor de 10e editie van de Almere City Run staat de 10 Mijl (16,1km) op het programma! De 10 Mijl start op de Meeresteinkade, loopt grotendeels over fietspaden, door een prachtige groene omgeving en rond het Weerwater en finisht op de sfeervolle Esplanade. Ga jij deze nieuwe uitdaging van de 10 Mijl aan?

Lees meer

10 KM

Zondag 16 juni

Of je nu voor het eerste deel neemt of je persoonlijke record wilt aanscherpen; het kan bij de 10km van de Almere City Run. De 10km-loop start op de Meeresteinkade, loopt grotendeels over fietspaden, door de natuur en rond het Weerwater en finisht op de sfeervolle Esplanade.

Lees meer

4 Mijl

Zondag 16 juni

De 4 Mijl (6,4km) is een laagdrempelige afstand, waarbij je als deelnemer wel geniet van een volwaardig parcours. De 4 Mijl start op de Meeresteinkade, loopt rond het Weerwater en bij de finish op de sfeervolle Esplanade ontvang je natuurlijk je welverdiende medaille!

Lees meer

Kids Run 1 Mijl

Zondag 16 juni

De Kids Run is bedoeld om de jeugd (4 t/m 12 jaar) kennis te laten maken met de loopsport. Langs het parcours van 1 mijl (1,6 km) staan vele enthousiaste toeschouwers die je aanmoedigen. Om zo iedereen naar de eindstreep te juichen!

Lees meer

Business Runs

Loop samen met je collega's de 10 Mijl, 10 km of 4 Mijl van de Almere City Run. Behaal nu een sportieve prestatie met een team van minimaal 3 en maximaal 5 leden. Deelname aan de Business Runs zorgt niet alleen voor een goede onderlinge sfeer maar ook voor gezonde en actieve werknemers die bruisen van de energie.

Lees meer
Business Runs (1)

KWF Kankerbestrijding

De Almere City Run steunt KWF Kankerbestrijding. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF. 
1 op de 3 Nederlanders krijgt kanker. Jaarlijks sterven 45 duizend mensen aan de gevolgen van de ziekte. Dat betekent elke 5 minuten een diagnose. Dezelfde tijd om ongeveer 1 kilometer te lopen.

De Almere City Run geeft alle deelnemers de mogelijkheid om bij inschrijving een vrijwillige donatie te doen aan KWF. Ook kun je op het actieplatform van KWF jouw deelname laten sponsoren. Je kunt dat individueel doen, maar ook als team. Met jouw deelname en sponsoring steun je kankeronderzoek.


Programma

Zondag 16 juni 2019


Kom jij helpen?

Onze vrijwilligers bieden wij een superleuke ervaring bij een Almeerse hardloopevenement, waarbij professionaliteit en gezelligheid voorop staat! Dat is wat wij je willen bieden tijdens de Almere City Run. Wij zoeken vrijwilligers die van aanpakken weten en die de organisatie die dag graag willen helpen. De dag staat of valt met de hulp van onze vrijwilligers!

Ook als vrijwilliger aan de slag en een internationaal topsportevenement van heel dichtbij meemaken? Bekijk de spelregels eerst en kies op welke manier jij bij onze organisatie betrokken wilt zijn!

Vrijwilligers