Programma

17 juni 2023
Tijd Activiteit Locatie
14.00 - 18.00 uur Ophalen startnummers en shirts (indien besteld) Esplanade
18 juni 2023
Tijd Activiteit Locatie
08.00 - 11.30 uur Ophalen startnummers en shirts (indien besteld) De Bierfabriek Almere
09.00 uur Start 10 km Esplanade
09.30 uur Start Kids Run (800 m) Esplanade
10.00 uur Start Rondje Weerwater (6,4 km) Esplanade
10.30 uur Start Jongerenloop (2 km) Esplanade

Parcoursen

Op 18 juni is het tijd voor de Yanmar Almere City Run. Iedereen kan deelnemen: jong, oud, getraind, ongetraind of te voet en het is meer dan alleen een hardloopevenement. De parcourskaarten zijn bekend, bekijk de parcourskaarten van 2023 hiernaast!

10 km

Bekijk hier de parcourskaart in het groot. 

Rondje Weerwater (6,4 km)

Bekijk hier de parcourskaart in het groot. 

Jongerenloop (2 km)

Bekijk hier de parcourskaart in het groot. 

Kids Run (800 m)

Bekijk hier de parcourskaart in het groot. 

Startnummers

Startnummers deelnemers
Informatie over de startnummers voor de 12e editie van de Yanmar Almere City Run kan je hiernaast bekijken. Voor meer vragen, bekijk de FAQ's of neem contact met ons op via het contactformulier

Afstand wijzigen

Afstand wijzigen
Je kunt van afstand wijzigen mits de gewenste afstand nog niet is uitverkocht. Wijzigen naar een hogere afstand kan met als voorwaarde dat het verschil in prijs wordt voldaan. Bij wijziging naar een lagere afstand, vindt geen restitutie van het inschrijfgeld (of een deel daarvan) plaats.

Stappenplan

  • Log in op jouw dashboard. De link en de boekingscode staan in de bevestigingsmail;
  • Klik op ''race wijzigen''; 
  • Kies de afstand die je wilt lopen en klik op ''doorgaan''.
  • Als je voor een hogere afstand hebt gekozen en er is prijsverschil, dien je het verschuldigde bedrag af te rekenen door op ''afrekenen'' te klikken.
Openingstijden wedstrijdsecretariaat

Openingstijden wedstrijdsecretariaat

  • Zaterdag 17 juni: 14.00 uur - 18.00 uur op de Esplanade.
  • Zondag 18 juni: Vanaf 08.00 uur op de Esplanade bij het wedstrijdsecretariaat.

 

Bereikbaarheid

Reizen naar het evenement
Wij adviseren deelnemers en toeschouwers zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te reizen. Station Almere Centrum is uitstekend bereikbaar en is gelegen op loopafstand van de Esplanade (start- en finishlocatie). Houd er rekening mee dat veel wegen zijn afgesloten.

Openbaar vervoer

NS
Station Almere Centrum bevindt zich op loopafstand van de Esplanade, de startlocatie en de finish. Deelnemers en bezoekers kunnen met de trein naar dit station reizen. Houd wegens de verwachte drukte rekening met extra reistijd. Plan voor vertrek je reis en kijk voor de meest actuele informatie op www.9292ov.nl.  

Auto

We raden alle deelnemers en toeschouwers aan zoveel mogelijk via het openbaar vervoer te reizen. Ken je mensen in je omgeving die ook meedoen of naar Almere gaan, probeer dan met elkaar mee te rijden. Het is gezelliger, scheelt in de kosten en milieubewust. Enkele parkeergarages in en rondom de start- en finishlocatie zijn rondom Almere City Run niet, of beperkt bereikbaar. 

De volgende parkeergarages zijn bereikbaar:

  • P16 – Hospitaalterrein
  • P7 - Schippergarage
  • P8 - Flevogarage
  • P9 - Krakelinggarage
Fiets

Vanwege wegafzettingen in de stad adviseren wij deelnemers en toeschouwers die in de buurt wonen op de fiets te komen. Hiermee kom je het snelst en het gemakkelijkst bij de Esplanade. Plaats de fietsen niet tegen de evenementhekken, want deze worden al tijdens het evenement weggehaald.

Heb je een vraag? Klik hier voor de FAQ's.


Bekijk de uitslagen

De officiële uitslag bekijken van jouw wedstrijd? Klik op de onderstaande link en zoek op basis van naam of startnummer jouw bruto tijd en netto tijd.

Lees meer