Programma

15 juni 2024
Tijd Activiteit Locatie
15.00 - 18.00 uur Ophalen startnummers en shirts (indien besteld) Esplanade
16 juni 2024
Tijd Activiteit Locatie
07.30 uur Ophalen startnummers en shirts (indien besteld) De Bierfabriek Almere
08.30 uur Start Yanmar Almere City Run 15 km Esplanade
09.00 uur Start Kids Run (1 km) Esplanade
10.15 uur Start 10 km Esplanade
11.30 uur Start Rondje Weerwater (5 km) Esplanade
11.30 uur Sluiting balies startnummer en T-shirt ophalen De Bierfabriek
12.30 uur Tassenafgifte dicht Esplanade

Parcoursen

Op 16 juni is het tijd voor de Yanmar Almere City Run. Iedereen kan deelnemen: jong, oud, getraind, ongetraind of te voet en het is meer dan alleen een hardloopevenement. De parcourskaarten voor 2024 zijn nu bekend, bekijk ze hiernaast!

Gedetailleerde parcourskaartKM-borden
Tijdens de Yanmar Almere City Run zullen we op het parcours kilometerborden plaatsen in verschillende kleuren voor de Yanmar Almere City Run 15 KM, 10 KM en het Rondje Weerwater (5 KM). Tijdens de laatste kilometers kun je deze borden op verschillende plekken tegenkomen. Let goed op de borden met jouw kleur om verwarring te voorkomen en je run soepel te laten verlopen.

  • Geel: Yanmar Almere City Run 15 KM
  • Groen: 10 KM
  • Blauw: Rondje Weerwater (5 KM)

Almere City Run 15 km

Bekijk hier de parcourskaart in het groot. 

10 km

Bekijk hier de parcourskaart in het groot. 

Rondje Weerwater (5 km)


Bekijk hier de parcourskaart in het groot. 

Kids Run


Bekijk hier de parcourskaart in het groot. 

Startnummers

Startnummers deelnemers
Tot en met 15 mei was er de mogelijkheid om je startnummer op te sturen. Wanneer je hiervoor hebt gekozen, kan je je startnummer in de week voor het evenement verwachten. Mocht deze op vrijdag 14 juni nog niet binnen zijn, vragen we je op zaterdag 15 juni naar de helpdesk te komen op de Esplanade. Deze is geopend tussen 15.00 en 18.00 uur.

Wanneer je er niet voor hebt gekozen om je startnummer thuis te laten sturen of je hebt je ingeschreven na 15 mei kun je deze op zaterdag 15 juni tussen 15.00 en 18.00 ophalen op de Esplanade en zondag 16 juni vanaf 07.30 uur tot en met 11.30 uur ophalen in De Bierfabriek Almere. Ook de bestelde shirts kun je hier ophalen. Uiterlijk één week voorafgaand aan het evenement ontvang je het officiële afhaalbewijs per e-mail. Bewaar je afhaalbewijs goed, want alleen op vertoon hiervan krijg je jouw startnummer overhandigd op zondag 16 juni. 

Meer informatie over de startnummers kan je hiernaast bekijken. Voor meer vragen, neem contact met ons op via het contactformulier

Startnummer overdragen

Je kunt jouw startnummer overdragen aan iemand anders door in te loggen in jouw dashboard en de stappen te volgen. Klik hier voor het stappenplan voor het overdragen van een startbewijs. Indien je het startnummer overdraagt na 16 mei zal jouw naam niet zichtbaar zijn op het startnummer, omdat deze al zijn gedrukt. Het startnummer wordt naar het adres van de originele deelnemer gestuurd, dus u bent zelf verantwoordelijk voor de overdracht van uw startnummer. 

Er worden €3,- administratiekosten gerekend voor het overdragen van het startbewijs, deze dient de koper van het startbewijs te betalen om het startbewijs op naam te zetten.

Afstand wijzigen

Afstand wijzigen
Je kunt van afstand wijzigen mits de gewenste afstand nog niet is uitverkocht. Wijzigen naar een hogere afstand kan met als voorwaarde dat het verschil in prijs wordt voldaan. Bij wijziging naar een lagere afstand, vindt geen restitutie van het inschrijfgeld (of een deel daarvan) plaats.

Stappenplan

  • Log in op jouw dashboard. De link en de boekingscode staan in de bevestigingsmail;
  • Klik op ''race wijzigen''; 
  • Kies de afstand die je wilt lopen en klik op ''doorgaan''.
  • Als je voor een hogere afstand hebt gekozen en er is prijsverschil, dien je het verschuldigde bedrag af te rekenen door op ''afrekenen'' te klikken.
Openingstijden wedstrijdsecretariaat

Openingstijden wedstrijdsecretariaat

  • Zaterdag 15 juni: 15.00 uur - 18.00 uur op de Esplanade.
  • Zondag 16 juni: Vanaf 07.30 uur - 11.30 uur in De Bierfabriek Almere. 

 

Bereikbaarheid

Reizen naar het evenement
Wij adviseren deelnemers en toeschouwers zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te reizen. Station Almere Centrum is uitstekend bereikbaar en is gelegen op loopafstand van de Esplanade (start- en finishlocatie). Houd er rekening mee dat veel wegen zijn afgesloten. Voor uitgebreide informatie over bereikbaarheid, klik hier

Heb je een vraag? Klik hier voor de FAQ's.


Bekijk hier de uitslagen van de Yanmar Almere City Run 2024!

Bekijk jouw uitslag van de Yanmar Almere City Run 2024. Let op! De Kids Run heeft géén tijdsregistratie.

Lees meer