Parcoursen

Parcoursen

Zondag 16 juni vindt de 10e editie plaats van de Almere City Run. Deze jubileumeditie wordt gekenmerkt door een nieuwe aanpak met als hoofdafstand 10 Engelse Mijl! Is de 10 Engelse Mijl nog wat te ver, kies dan voor de 10km of 4 Engelse Mijl. Daarnaast is er een speciale Kids Run van 1 Mijl. Door de diversiteit aan onderdelen is het evenement geschikt voor jong en oud. Een ervaring om nooit meer te vergeten!  

We proudly present to you.. 💙


10 Mijl

16,1 km

Een jubileum editie voor de Almere City Run. #GreatTen staat als hoofdafstand op het programma. De 10 Mijl start op de Esplanade, loopt grotendeels over fietspaden, door een prachtige groene omgeving en rond het Weerwater en finisht op de sfeervolle Esplanade.

Bekijk parcours

10 KM

10 KM

De afgelopen jaren is de 10 km uitgegroeid tot een van de meest populaire onderdelen. Of je nu voor het eerste deel neemt of je persoonlijke record wilt aanscherpen; het kan bij de 10 km van de Almere City Run. 

Bekijk parcours

4 Mijl

6,4 km

De Almere City Run brengt mensen in beweging! De 4 Mijl (6,4km) is een laagdrempelige afstand, waarbij je als deelnemer wel geniet van een volwaardig parcours. De 4 Mijl start op de Meeresteinkade, loopt rond het Weerwater en finisht op de sfeervolle Esplanade. 

Bekijk parcours

Kids Run 1 Mijl

1,6 km

De Almere City Kids Run heeft in 2019 een vernieuwd parcours. Langs het parcours van 1 Mijl (1,6 km) staan vele enthousiaste toeschouwers die je aanmoedigen. Om zo iedereen naar de eindstreep te juichen!

Bekijk parcours