Inschrijven


10 Mijl

Het hoofdonderdeel van de dag is de 10 Mijl (16,1km)! De 10 Mijl loopt grotendeels over fietspaden, door een prachtige groene omgeving en rond het Weerwater. Ga jij deze nieuwe uitdaging van de 10 Mijl aan?

10 KM

Of je nu voor het eerste deel neemt of je persoonlijke record wilt aanscherpen; het kan bij de 10km van de Almere City Run. De 10km-loop loopt grotendeels over fietspaden, door de natuur en rond het Weerwater. Ben jij één van de deelnemers?

4 Mijl

De 4 Mijl (6,4km) is een laagdrempelige afstand, waarbij je als deelnemer wel geniet van een volwaardig parcours. De 4 Mijl start in het Lumièrepark, loopt rond het Weerwater en bij de finish op het sfeervolle Stadhuisplein ontvang je natuurlijk je welverdiende medaille! 


2 Mijl

Speciaal dit jaar hebben we voor de schoolgaande jeugd een nieuwe afstand in het programma van de Almere City Run, de 2 Mijl! Een ideale afstand voor scholieren die het officiële parcours en sfeer van de Almere City Run willen ervaren. 

Kids Run 1 Mijl

De Kids Run is bedoeld om de jeugd (4 t/m 12 jaar) kennis te laten maken met de loopsport. Langs het parcours van 1 mijl (1,6 km) staan vele enthousiaste toeschouwers die je aanmoedigen. Om zo iedereen naar de eindstreep te juichen!

Business Runs

Loop samen met je collega's de 10 Mijl of 10 KM van de Almere City Run. Behaal nu een sportieve prestatie met een team van minimaal 3 en maximaal 5 leden. Deelname aan de Business Runs zorgt niet alleen voor een goede onderlinge sfeer maar ook voor gezonde en actieve werknemers die bruisen van de energie.

Almere City Run: COVID-19 update

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de Almere City Run en bekijk hier de veelgestelde vragen.

Lees meer