Inschrijven


10 Mijl

Zondag 14 juni

Het hoofdonderdeel van de dag is de 10 Mijl (16,1km)! De 10 Mijl loopt grotendeels over fietspaden, door een prachtige groene omgeving en rond het Weerwater. Ga jij deze nieuwe uitdaging van de 10 Mijl aan?

Lees meer

10 KM

Zondag 14 juni

Of je nu voor het eerste deel neemt of je persoonlijke record wilt aanscherpen; het kan bij de 10km van de Almere City Run. De 10km-loop loopt grotendeels over fietspaden, door de natuur en rond het Weerwater. Ben jij op 14 juni 2020 één van de deelnemers?

Lees meer

4 Mijl

Zondag 14 juni

De 4 Mijl (6,4km) is een laagdrempelige afstand, waarbij je als deelnemer wel geniet van een volwaardig parcours. De 4 Mijl start in het Lumièrepark, loopt rond het Weerwater en bij de finish op het sfeervolle Stadhuisplein ontvang je natuurlijk je welverdiende medaille! Ben jij erbij op 14 juni?

Lees meer

2 Mijl

Zondag 14 juni

Speciaal dit jaar hebben we voor de schoolgaande jeugd een nieuwe afstand in het programma van de Almere City Run, de 2 Mijl! Een ideale afstand voor scholieren die het officiële parcours en sfeer van de Almere City Run willen ervaren. 

Lees meer

Kids Run 1 Mijl

Zondag 14 juni

De Kids Run is bedoeld om de jeugd (4 t/m 12 jaar) kennis te laten maken met de loopsport. Langs het parcours van 1 mijl (1,6 km) staan vele enthousiaste toeschouwers die je aanmoedigen. Om zo iedereen naar de eindstreep te juichen!

Lees meer

Business Runs

Zondag 14 juni

Loop samen met je collega's de 10 Mijl of 10 KM van de Almere City Run. Behaal nu een sportieve prestatie met een team van minimaal 3 en maximaal 5 leden. Deelname aan de Business Runs zorgt niet alleen voor een goede onderlinge sfeer maar ook voor gezonde en actieve werknemers die bruisen van de energie.

Lees meer