Inschrijven


10 Mijl

Zondag 16 juni

Speciaal voor de 10e editie van de Almere City Run staat de 10 Mijl (16,1km) op het programma! De 10 Mijl start op de Meeresteinkade, loopt grotendeels over fietspaden, door een prachtige groene omgeving en rond het Weerwater en finisht op de sfeervolle Esplanade. Ga jij deze nieuwe uitdaging van de 10 Mijl aan?

10 KM

Zondag 16 juni

Of je nu voor het eerste deel neemt of je persoonlijke record wilt aanscherpen; het kan bij de 10km van de Almere City Run. De 10km-loop start op de Meeresteinkade, loopt grotendeels over fietspaden, door de natuur en rond het Weerwater en finisht op de sfeervolle Esplanade. Ben jij op 16 juni 2019 één van de deelnemers?

4 Mijl

Zondag 16 juni

De 4 Mijl (6,4km) is een laagdrempelige afstand, waarbij je als deelnemer wel geniet van een volwaardig parcours. De 4 Mijl start op de Meeresteinkade, loopt rond het Weerwater en bij de finish op de sfeervolle Esplanade ontvang je natuurlijk je welverdiende medaille! Ben jij erbij op 16 juni?


Kids Run 1 Mijl

Zondag 16 juni

De Kids Run is bedoeld om de jeugd (4 t/m 12 jaar) kennis te laten maken met de loopsport. Langs het parcours van 1 mijl (1,6 km) staan vele enthousiaste toeschouwers die je aanmoedigen. Om zo iedereen naar de eindstreep te juichen!

Business Runs

Zondag 16 juni

Loop samen met je collega's de 10 Mijl of 10 KM van de Almere City Run. Behaal nu een sportieve prestatie met een team van minimaal 3 en maximaal 5 leden. Deelname aan de Business Runs zorgt niet alleen voor een goede onderlinge sfeer maar ook voor gezonde en actieve werknemers die bruisen van de energie.