Business Run 10 km


Praktische info

Deelnemerspakket

Uw organisatie ontvangt per team een startnummer per deelnemer. Ieder team bestaat bij aanvang van het evenement uit minimaal drie en maximaal vijf deelnemers. De totaaltijd van een team bestaat uit de opgetelde tijden van de drie snelste leden van het desbetreffende team.

Wij verzoeken iedere loper nadrukkelijk om op de achterzijde van het startnummer het medisch paspoort in te vullen. In geval van medische calamiteiten wordt gebruik gemaakt van deze gegevens. De tijdsregistratie-chip is verwerkt in het startnummer. Het startnummer dient op de borst gedragen te worden en er mogen geen kledingstukken overheen gedragen worden.

 

Kleedgelegenheid

Er is een kleedgelegenheid op het Stadhuisplein. Dit is tevens bij het finishgebied. Het is niet mogelijk bij de start kledingstukken af te geven. Deelnemers worden daarom geadviseerd in loopkleding naar het startgebied te komen. De Organisator aanvaardt geen aansprakelijkheid voor verloren kledingstukken of andere eigendommen van Deelnemers. 

Startnummer

In verband met de productietijd van de startnummers is het tot en met 12 mei 2020 mogelijk om je voornaam op je startnummer vermeld te krijgen. Wel zo leuk en handig voor alle aanmoedigingen onderweg. 

 

Tijdregistratie

De tijdregistratie van alle looponderdelen vindt plaats met behulp van de MyLaps BibTag. Deze chip zorgt voor een nauwkeurige tijdregistratie. Wij hanteren een tweetal eisen met betrekking tot het gebruik van deze chip. De chip is op de achterzijde van het startnummer aangebracht en mag niet worden verwijderd of afgeplakt. Tevens mag er geen kleding over het startnummer en de chip gedragen worden. Het startnummer en de chip mag je na afloop als aandenken bewaren. De chip is niet herbruikbaar bij andere evenementen. Lopen met een eigen chip is niet mogelijk. Alle kilometerpunten worden aangegeven aan de zijkant van de weg. Voor een juiste tijdsregistratie moet je alle controlematten op het parcours en ook de matten na de finish passeren. Alle tijden worden vastgesteld op netto waarnemingen!


Wat krijgen de teamleden:


Startnummer

Startnummer, spelden en tijdregistratie

Officiële medaille

Unieke herinnering aan jouw deelname

Running shirt

Functioneel Almere City Run running shirt


Verzorging

Onderweg en na de finish

Prijs

Prijs voor het snelste Business team op de 10 km


Wat krijgt het bedrijf:


Uitslag

Uitslag op internet

Finishcertificaat

Downloadable certificaat

Startnummer pakket

Startnummers toegestuurdControles