Nieuws

Almere City Run: COVID-19 update

14-5-2020

In een eerder stadium brachten wij jullie op de hoogte over het niet doorgaan van de Almere City Run op 14 juni. We zijn nog steeds de mogelijkheden aan het bekijken om het evenement te verplaatsen naar een datum later dit jaar en kunnen niet wachten om samen met jullie een onvergetelijke editie te beleven. Het coronavirus zorgt helaas nog steeds voor veel onzekerheid. We begrijpen maar al te goed dat dit vragen oproept. Houd onze updatepagina in de gaten voor de laatste ontwikkelingen en bekijk hier de veelgestelde vragen. 
 

Lees meer
Almere City Run: COVID-19 update

Almere City Run gaat niet door op zondag 14 juni

16-4-2020

De organisatie van de Almere City Run heeft helaas moeten besluiten dat het evenement niet door kan gaan op zondag 14 juni a.s. 

"De gezondheid van onze deelnemers, vrijwilligers, toeschouwers en andere betrokkenen staat bij ons op de eerste plaats. De ontwikkelingen rondom COVID-19 (coronavirus) blijven uiterst onzeker en daarom hebben we helaas moeten besluiten om de Almere City Run niet op de geplande datum doorgang te laten vinden. We gaan in gesprek met alle stakeholders om te inventariseren of het mogelijk is om de 11e editie van de Almere City Run te verplaatsen naar een datum later dit jaar, in de hoop dat het virus dan onder controle is. We willen eenieder oproepen om op een verantwoorde manier - binnen de door het kabinet bepaalde regels - toch in beweging te blijven. Kijk op keepmoving.eu voor leuke challenges die je helpen om in beweging te blijven.”, aldus Edgar de Veer, namens de organisatie.

Alle reeds ingeschreven deelnemers hebben persoonlijk nadere informatie ontvangen. Lees hier de FAQ’s voor alle vragen en antwoorden over de 11e editie van de Almere City Run.

Lees meer
Almere City Run gaat niet door op zondag 14 juni

Editie Almere City Run 2019 online!

19-6-2019
De uitslagen, het sfeerverslag, de foto's en de aftermovie staan online

De succesvolle editie van de Almere City Run is een aantal dagen achter de rug. De sfeerfoto's staan inmiddels online in het Facebook album en de uitslagen van de deelnemers van zowel mannen en vrouwen staan op de uitslagen pagina. Heb jij het sfeerverslag over de 10e editie van de Almere City Run al gelezen? Of keek je liever naar de aftermovie waar alle emoties samen komen in beeld en geluid. 

Geniet van de mooie herinneringen. 

Bekijk hier de editie 2019 pagina. 

Lees meer
Editie Almere City Run 2019 online

Succesvolle jubileumeditie van de Almere City Run

16-6-2019
De 10e Almere City Run werd een sfeervolle en succesvolle editie. Met 2.000 deelnemers was het evenement uitverkocht.

De jubileumeditie werd gekenmerkt door een nieuwe aanpak met als hoofdafstand 10 Engelse Mijl. De combinatie van het lopen door de natuur, rond het Weerwater en de gemoedelijke sfeer op en rond de routes, zorgde voor een unieke loopbelevenis. De toeschouwers en muziekpunten langs het parcours maakten de Almere City Run tot het leukste hardloopevent van Almere.

Veel hardlopers hadden de extreem warme editie van 2018 nog in het achterhoofd, maar gelukkig was het dit jaar heerlijk loopweer. Veel deelnemers kwamen dan ook met een grote glimlach terug bij de finish op de Esplanade.

Lees meer
Succesvolle jubileumeditie

Almere City Run uitverkocht

15-6-2019

De 10e editie van de Almere City is vroegtijdig uitverkocht. Op zondag 16 juni staan maar liefst 2100 deelnemers aan de start van de vier verschillende onderdelen. Kom je als deelnemer en/of bezoeker van het evenement naar de Esplanade bekijk dan eerst de goed voorbereid pagina. Hier staat meer informatie over het weer, het evenemententerrein en het programma. 

Lees meer
Jubileum editie van de Almere City Run uitverkocht!

Weersverwachting voor zondag 16 juni

14-6-2019

 Morgen zijn er perioden met zon afgewisseld door wolkenvelden en bestaat er vooral in de middag een kans van 40% op een regenbui. Om 10 uur is het een graad of 18, deze loopt op naar 21 graden om 15 uur. Er staat een tot matig toenemende zuidwestenwind, windkracht 3 of 4. De luchtvochtigheid daalt van 75% in de eerste helft van de ochtend en in de middag dalend naar 60% in de middag.

Bron: Ed Aldus

Lees meer
Weersverwachting voor zondag 16 juni

Wij presenteren jullie.. De Almere City Run parcoursen

16-4-2019

Deze jubileumeditie wordt gekenmerkt door een nieuwe aanpak met als hoofdafstand 10 Engelse Mijl! Is de 10 Engelse Mijl nog wat te ver, kies dan voor de 10km of 4 Engelse Mijl. Daarnaast is er een speciale Kids Run van 1 Mijl. 

Lees meer
Wij presenteren jullie.. De Almere City Run parcoursen

Wij presenteren jullie.. Het Almere City Run hardloop shirt

15-4-2019

De 10e editie van de Almere City Run telt niet alleen nieuwe parcoursen. Dit jaar wordt er een nieuw running shirt beschikbaar gesteld aan de deelnemers. Een jubileum, een nieuwe kleur en nieuwe uitdagingen.  

 

 

Lees meer
Het ACR19 Running shirt

Almere City Run: COVID-19 update

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de Almere City Run en bekijk hier de veelgestelde vragen.

Lees meer