Uitslagen
Op de 10 kilometer werd de snelste tijd gelopen door Luc Essink die een tijd neerzette van 00:32:51. Ongeveer twee minuten daarna kwam Tijs Boeting over de finish in 00:34:05. Dennis de Knijff maakte het podium compleet, en kwam met een tijd van 00:34:12 over de finishstreep.

Bij de vrouwen zette Samantha de Knijff de snelste tijd neer met 00:38:16. Zij had een groot gat geslagen naar de nummer 2 (Ayla Stobbe) en de nummer 3 (Katinka Laan). Ayla Stobbe zette een tijd van 00:41:19 neer waarna Katinka Laan over de finish kwam met een tijd van 00:41:35.

Yanmar
Titelsponsor Yanmar wenste vooraf de duizenden deelnemers veel succes. Marketing Manager van Yanmar Europe, Dana van Kammen, gaf het startschot voor o.a. de 10 kilometer en de Jongerenloop (2 km). Ook overhandigde zij de bekers op het podium bij de prijsuitreikingen op de Esplanade. Yanmar was dit jaar goed vertegenwoordigd met vele collega’s en families die in het speciale Yanmar-shirt liepen.

Stichting Opkikker
De Opkikker van Stichting Opkikker mocht vandaag ook niet ontbreken. Veel deelnemers deden een donatie de zogenaamde Opkikker dagen te steun. Al vanaf 1995 organiseert Stichting Opkikker Opkikker dagen voor gezinnen met een ziek kind, waarin ze door middel van heel veel activiteiten de zorgen van ieder gezinslid volledig naar de achtergrond laten verdwijnen.

Ook zo genoten van deze dag? De eerste foto’s staan in het album die je kunt bekijken op Facebook. Ons team is ook druk bezig om de sfeer van deze dag tot uiting te brengen in een aftermovie. Deze volgt in de loop van de week op onze social media kanalen.

Kan jij geen genoeg krijgen van hardlopen? Meld je aan voor één van de andere WeLike2Run evenementen of meld je aan voor de interesselijst van de Yanmar Almere City Run 2024!


Bekijk hier de uitslagen van de Yanmar Almere City Run 2024!

Bekijk jouw uitslag van de Yanmar Almere City Run 2024. Let op! De Kids Run heeft géén tijdsregistratie.

Lees meer