10 KM


Bij jouw inschrijving inbegrepen


Tijdregistratie

Verzorgd door MyLaps

Startnummer

De aanmoedigingen helpen echt! 

Kleedgelegenheid

Op het stadhuisplein

Finishcertificaat

Finishcertificaat na afloop online te bekijken


Verzorging

Verzorging onderweg en na de finish

Unieke medaille

Unieke herinnering aan jouw deelnameTe bestellen extra's


Uniek T-shirt

Te koop voor €20,-

MyEnergyLab

€ 5,00 voor een trainingsschema van 8 tot 24 weken 


Startnummer per post

Ontvang startnummer per post voor € 2,50

Donatie Stichting Opkikker

Vrijwillige bijdrage


My Energy Lab

Jouw virtuele trainingsmaatje

Wil jij perfect voorbereid aan de start staan van één van de onderdelen van de Almere City Run? Dan biedt My Energy Lab het ideale platform om verantwoord veilig jouw sportieve doel te bereiken met het online trainingsplatform www.myenergylab.be. Je kunt het trainingsschema aanschaffen bij jouw inschrijving.

Speciale prijs: € 5,00 voor een trainingsschema van 8 tot 24 weken (normale prijs: € 1,- per week). Nadat jouw inschrijving is ontvangen, krijg je binnen enkele dagen een e-mail van MyEnergyLab met je persoonlijke vouchercode.

WIJ GELOVEN DAT IEDEREEN KAN HARDLOPEN EN DAT JE MEER KUNT DAN JE DENKT!

Doel: 10 km

Op 11 april start Run2Day Almere (Metropolestraat 23) met 9 hardlooptrainingen voor de 4EM en 10KM van de Almere City Run. 

Je kunt je hiervoor aanmelden bij de online inschrijving van jouw gekozen afstand. De kosten bedragen 40 euro. De trainingen duren maximaal een uur en je krijgt huiswerk mee. Na de trainingen is er gelegenheid om wat te drinken en te eten. Zien we jou zaterdag 11 april? Aanvang: 9:30 uur.

Aanmelden
De cursus kost € 40,-. (Incl. 9 hardlooptrainingen, een trainingschema en begeleiding van een ervaren hardloopcoach) Aanmelden kan het inschrijfformulier. Controles

Bevestiging

Als je je hebt ingeschreven, ontvang je automatisch een bevestiging per e-mail. Zorg dus dat jouw e-mailadres correct is ingevuld. Mocht je na jouw inschrijving jouw gegevens willen wijzigen of alsnog een product willen bestellen, dan kan dit eenvoudig door in te loggen op jouw account via het inschrijfformulier.

Minimumleeftijd

De minimumleeftijd voor deelname aan de 10 Kilometer is 14 op de dag van het evenement.