Weersvoorspelling voor de Almere City Run

24-6-2022

Het wordt zondag tijdens de Almere City Run een warme dag om te lopen. In de ochtend wisselen zon en bewolking elkaar af. Het blijft de hele dag droog. De temperatuur neemt gedurende de dag toe van 19 graden tot 22 graden. Er staat weinig wind, slechts windkracht 3, waardoor het warmer kan aanvoelen.

Wij raden iedereen aan om zich te beschermen tegen de zon, kleding te dragen die past bij deze temperatuur en goed te hydrateren. Op de Esplanade is een openbaar watertappunt waar je je flesje of bidon kunt bijvullen voor of na de run. 

De weersverwachting wordt voorzien door Ed Aldus.

 

Lees meer
weersvoorspelling 2022

Parcours Almere City Run over Floriade Expo

8-6-2022

Op 26 juni vindt de Almere City Run plaats met start en finish op de Esplanade. In het jaar dat Almere in het teken staat van de Floriade Expo, maakt de samenwerking tussen beide organisaties deze editie uniek. De parcoursen van de 10 Mijl, 10 km en Yanmar 4 Mijl lopen over de Floriade Expo.

Lees meer
Parcours Almere City Run over Floriade Expo

Maak kans op tickets voor de eerste thuiswedstrijd van Almere City FC

27-5-2022

Maak via de social media kanalen van de Almere City Run kans op 10 tickets voor de eerste thuiswedstrijd van Almere City FC. Volg de Almere City Run op Facebook en Instagram om kans te maken. 

We geven samen met Almere City FC in totaal 5x 10 tickets weg. Doe mee aan de Almere City Run en moedig dit najaar met je hele vriendengroep Almere City FC aan. Meedoen aan de winactie kan tot en met 5 juni 2022.

Daarnaast verloten we onder iedereen die ingeschreven is op 20 juni nog eens 100x 2 tickets voor deze wedstrijd.

Lees meer
Maak kans op tickets voor de eerste thuiswedstrijd van Almere City FC

Almere City FC en Almere City Run gaan intensief samenwerken

23-5-2022

Almere City FC gaat intensief samenwerken met Almere City Run en roept alle supporters en leden van de businessclub op om deel te nemen aan het grootste hardloopevenement in Almere. Supporters die zich hebben aangemeld voor het sport & supportprogramma ‘De Fitste Club van Nederland’ van de voetbalclub maken aanspraak op een gratis startbewijs voor de Almere City Run dat dit seizoen op zondag 26 juni plaatsvindt. Clubmascotte Ally de Aap geeft in de ochtend het startschot van de Kids Run.

Lees meer
Samenwerking Almere City FC

Het shirt voor de Almere City Run 2022 is bekend

5-4-2022

Speciaal voor de 11e editie van de Almere City Run is er een limited edition running shirt ontworpen. Loop dit jaar in stijl met het 'ALLY' shirt. 

Lees meer
Shirt 2022

Voorbereid aan de start met Run2Day

18-2-2022

Wil je graag deelnemen aan de Almere City Run, maar heb je hulp nodig met de voorbereiding? Misschien is de hardlooptraining van Run2Day wel iets voor jou! Een 9 weken durende training onder begeleiding van een ervaren hardloopcoach in Almere.

 

Lees meer
Voorbereid aan de start met Run2Day

Inschrijving 11e editie Almere City Run geopend

17-2-2022

Goed nieuws voor de hardloopfanaten uit omgeving Almere. De inschrijving voor de 11e editie van de Almere City Run is met ingang van vandaag geopend. Na een lange periode van afwezigheid wegens COVID-19 vindt de uitgestelde editie plaats op zondag 26 juni 2022. De startbewijzen van de lopers die zich al eerder hadden ingeschreven blijven geldig voor deze editie.

Lees meer
Inschrijving 11e editie Almere City Run geopend

11e editie Almere City Run verplaatst naar 2022, wel virtuele editie in 2021

27-5-2021

De Almere City Run is vanwege de coronapandemie voor 2021 van de kalender gehaald. Met het oog op de huidige stand van zaken rondom COVID-19 is het uitgesloten dat de Almere City Run, zoals gepland, op 6 juni 2021 op een veilige manier door kan gaan. De volksgezondheid gaat voor alles. De eerstvolgende editie van het populaire hardloopevenement zal in 2022 worden georganiseerd. De startbewijzen voor de - vorig jaar al eens uitgestelde - 11e editie blijven geldig.

Lees meer
11e editie Almere City Run verplaatst naar 2022, wel virtuele editie in 2021