Succesvolle jubileumeditie van de Almere City Run

16-6-2019
De 10e Almere City Run werd een sfeervolle en succesvolle editie. Met 2.000 deelnemers was het evenement uitverkocht.

De jubileumeditie werd gekenmerkt door een nieuwe aanpak met als hoofdafstand 10 Engelse Mijl. De combinatie van het lopen door de natuur, rond het Weerwater en de gemoedelijke sfeer op en rond de routes, zorgde voor een unieke loopbelevenis. De toeschouwers en muziekpunten langs het parcours maakten de Almere City Run tot het leukste hardloopevent van Almere.

Veel hardlopers hadden de extreem warme editie van 2018 nog in het achterhoofd, maar gelukkig was het dit jaar heerlijk loopweer. Veel deelnemers kwamen dan ook met een grote glimlach terug bij de finish op de Esplanade.

Lees meer
Succesvolle jubileumeditie

Almere City Run uitverkocht

15-6-2019

De 10e editie van de Almere City is vroegtijdig uitverkocht. Op zondag 16 juni staan maar liefst 2100 deelnemers aan de start van de vier verschillende onderdelen. Kom je als deelnemer en/of bezoeker van het evenement naar de Esplanade bekijk dan eerst de goed voorbereid pagina. Hier staat meer informatie over het weer, het evenemententerrein en het programma. 

Lees meer
Jubileum editie van de Almere City Run uitverkocht!

Weersverwachting voor zondag 16 juni

14-6-2019

 Morgen zijn er perioden met zon afgewisseld door wolkenvelden en bestaat er vooral in de middag een kans van 40% op een regenbui. Om 10 uur is het een graad of 18, deze loopt op naar 21 graden om 15 uur. Er staat een tot matig toenemende zuidwestenwind, windkracht 3 of 4. De luchtvochtigheid daalt van 75% in de eerste helft van de ochtend en in de middag dalend naar 60% in de middag.

Bron: Ed Aldus

Lees meer
Weersverwachting voor zondag 16 juni

Wij presenteren jullie.. De Almere City Run parcoursen

16-4-2019

Deze jubileumeditie wordt gekenmerkt door een nieuwe aanpak met als hoofdafstand 10 Engelse Mijl! Is de 10 Engelse Mijl nog wat te ver, kies dan voor de 10km of 4 Engelse Mijl. Daarnaast is er een speciale Kids Run van 1 Mijl. 

Lees meer
Wij presenteren jullie.. De Almere City Run parcoursen

Wij presenteren jullie.. Het Almere City Run hardloop shirt

15-4-2019

De 10e editie van de Almere City Run telt niet alleen nieuwe parcoursen. Dit jaar wordt er een nieuw running shirt beschikbaar gesteld aan de deelnemers. Een jubileum, een nieuwe kleur en nieuwe uitdagingen.  

 

 

Lees meer
Het ACR19 Running shirt

Inschrijving 10e vernieuwde Almere City Run geopend!

7-3-2019

Over precies 100 dagen, op zondag 16 juni, vindt de 10e editie van de vernieuwde Almere City Run plaats. De jubileumeditie kent een nieuw programma met de volgende afstanden: de 10 Engelse Mijl (16,1 km), de 10 km, 4 Engelse Mijl (6,4 km) en voor de jeugd van 5 tot en met 12 jaar staat de Almere Kids Run op het programma.

Lees meer
Inschrijving 10e vernieuwde Almere City Run geopend!

Inschrijving opent binnenkort!

1-3-2019

De inschrijving van de 10e editie van de Almere City Run opent binnenkort. Het belooft een heel bijzondere jubileumeditie te worden. Hou de website en de social media kanalen van de Almere City Run in de gaten voor meer informatie. Jij doet toch ook mee?

Lees meer
Inschrijving opent binnenkort!


Inschrijving Almere City Run geopend

De inschrijving van de Almere City Run is geopend. De 11e editie vindt plaats op 26 juni 2022. We zien jullie graag aan de start in Almere!

Lees meer