Inschrijving 11e editie Almere City Run geopend

17-2-2022

Goed nieuws voor de hardloopfanaten uit omgeving Almere. De inschrijving voor de 11e editie van de Almere City Run is met ingang van vandaag geopend. Na een lange periode van afwezigheid wegens COVID-19 vindt de uitgestelde editie plaats op zondag 26 juni 2022. De startbewijzen van de lopers die zich al eerder hadden ingeschreven blijven geldig voor deze editie.

Lees meer
Inschrijving 11e editie Almere City Run geopend

11e editie Almere City Run verplaatst naar 2022, wel virtuele editie in 2021

27-5-2021

De Almere City Run is vanwege de coronapandemie voor 2021 van de kalender gehaald. Met het oog op de huidige stand van zaken rondom COVID-19 is het uitgesloten dat de Almere City Run, zoals gepland, op 6 juni 2021 op een veilige manier door kan gaan. De volksgezondheid gaat voor alles. De eerstvolgende editie van het populaire hardloopevenement zal in 2022 worden georganiseerd. De startbewijzen voor de - vorig jaar al eens uitgestelde - 11e editie blijven geldig.

Lees meer
11e editie Almere City Run verplaatst naar 2022, wel virtuele editie in 2021

Tips voor zondag

7-10-2020

Doe jij zondag mee met de virtuele Almere City Run tijdens NN Running Day? Het belooft een bijzondere beleving te worden. Je loopt met je oortjes in en je krijgt tijdens je run regelmatig leuke boodschappen te horen. Via de MyTrace app is er een officieel startmoment en wordt je dit keer ook nog eens je tijd geregistreerd. Net echt dus! Bekijk onze tips & tricks om alvast een stapje dichter bij de finish te komen!

Lees meer
Tips voor zondag

Almere City Run: COVID-19 update

14-5-2020

In een eerder stadium brachten wij jullie op de hoogte over het niet doorgaan van de Almere City Run op 14 juni. We zijn nog steeds de mogelijkheden aan het bekijken om het evenement te verplaatsen naar een datum later dit jaar en kunnen niet wachten om samen met jullie een onvergetelijke editie te beleven. Het coronavirus zorgt helaas nog steeds voor veel onzekerheid. We begrijpen maar al te goed dat dit vragen oproept. Houd onze updatepagina in de gaten voor de laatste ontwikkelingen en bekijk hier de veelgestelde vragen. 
 

Lees meer
Almere City Run: COVID-19 update

Almere City Run gaat niet door op zondag 14 juni

16-4-2020

De organisatie van de Almere City Run heeft helaas moeten besluiten dat het evenement niet door kan gaan op zondag 14 juni a.s. 

"De gezondheid van onze deelnemers, vrijwilligers, toeschouwers en andere betrokkenen staat bij ons op de eerste plaats. De ontwikkelingen rondom COVID-19 (coronavirus) blijven uiterst onzeker en daarom hebben we helaas moeten besluiten om de Almere City Run niet op de geplande datum doorgang te laten vinden. We gaan in gesprek met alle stakeholders om te inventariseren of het mogelijk is om de 11e editie van de Almere City Run te verplaatsen naar een datum later dit jaar, in de hoop dat het virus dan onder controle is. We willen eenieder oproepen om op een verantwoorde manier - binnen de door het kabinet bepaalde regels - toch in beweging te blijven. Kijk op keepmoving.eu voor leuke challenges die je helpen om in beweging te blijven.”, aldus Edgar de Veer, namens de organisatie.

Alle reeds ingeschreven deelnemers hebben persoonlijk nadere informatie ontvangen. Lees hier de FAQ’s voor alle vragen en antwoorden over de 11e editie van de Almere City Run.

Lees meer
Almere City Run gaat niet door op zondag 14 juni

Editie Almere City Run 2019 online!

19-6-2019
De uitslagen, het sfeerverslag, de foto's en de aftermovie staan online

De succesvolle editie van de Almere City Run is een aantal dagen achter de rug. De sfeerfoto's staan inmiddels online in het Facebook album en de uitslagen van de deelnemers van zowel mannen en vrouwen staan op de uitslagen pagina. Heb jij het sfeerverslag over de 10e editie van de Almere City Run al gelezen? Of keek je liever naar de aftermovie waar alle emoties samen komen in beeld en geluid. 

Geniet van de mooie herinneringen. 

Bekijk hier de editie 2019 pagina. 

Lees meer
Editie Almere City Run 2019 online

Succesvolle jubileumeditie van de Almere City Run

16-6-2019
De 10e Almere City Run werd een sfeervolle en succesvolle editie. Met 2.000 deelnemers was het evenement uitverkocht.

De jubileumeditie werd gekenmerkt door een nieuwe aanpak met als hoofdafstand 10 Engelse Mijl. De combinatie van het lopen door de natuur, rond het Weerwater en de gemoedelijke sfeer op en rond de routes, zorgde voor een unieke loopbelevenis. De toeschouwers en muziekpunten langs het parcours maakten de Almere City Run tot het leukste hardloopevent van Almere.

Veel hardlopers hadden de extreem warme editie van 2018 nog in het achterhoofd, maar gelukkig was het dit jaar heerlijk loopweer. Veel deelnemers kwamen dan ook met een grote glimlach terug bij de finish op de Esplanade.

Lees meer
Succesvolle jubileumeditie

Almere City Run uitverkocht

15-6-2019

De 10e editie van de Almere City is vroegtijdig uitverkocht. Op zondag 16 juni staan maar liefst 2100 deelnemers aan de start van de vier verschillende onderdelen. Kom je als deelnemer en/of bezoeker van het evenement naar de Esplanade bekijk dan eerst de goed voorbereid pagina. Hier staat meer informatie over het weer, het evenemententerrein en het programma. 

Lees meer
Jubileum editie van de Almere City Run uitverkocht!


Bekijk de uitslagen!

Bekijk hier de uitslagen van de Almere City Run!

Lees meer