Nieuws

Inschrijving 10e vernieuwde Almere City Run geopend!

7-3-2019

Over precies 100 dagen, op zondag 16 juni, vindt de 10e editie van de vernieuwde Almere City Run plaats. De jubileumeditie kent een nieuw programma met de volgende afstanden: de 10 Engelse Mijl (16,1 km), de 10 km, 4 Engelse Mijl (6,4 km) en voor de jeugd van 5 tot en met 12 jaar staat de Almere Kids Run op het programma.

Lees meer
Inschrijving 10e vernieuwde Almere City Run geopend!

Inschrijving opent binnenkort!

1-3-2019

De inschrijving van de 10e editie van de Almere City Run opent binnenkort. Het belooft een heel bijzondere jubileumeditie te worden. Hou de website en de social media kanalen van de Almere City Run in de gaten voor meer informatie. Jij doet toch ook mee?

Lees meer
Inschrijving opent binnenkort!

Almere City Run: COVID-19 update

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de Almere City Run en bekijk hier de veelgestelde vragen.

Lees meer