Almere City Run opent inschrijvingen en bindt titelsponsor Yanmar

16-2-2023

Op 18 juni 2023 keert de Yanmar Almere City Run terug met de 12e editie. Vanaf vandaag is het voor alle deelnemers mogelijk om zich in te schrijven. Op het programma staan afstanden voor alle type lopers en leeftijden langs en rondom het Weerwater. De start en finish bevinden zich op de Esplanade. Het is voor deelnemers sinds vandaag mogelijk zich in te schrijven.

Lees meer
Almere City Run opent inschrijvingen en bindt titelsponsor Yanmar

Geniet nog even na met de aftermovie!

29-6-2022

Trots presenteren we de officiële aftermovie van de 11e editie van Almere City Run. Geniet nog even na van de prachtige dag op de sfeervolle Esplanade.

Lees meer
aftermovie 2022

Prachtige 11e editie van de Almere City Run

26-6-2022
Eindelijk weer een Almere City Run

Het heeft even geduurd, maar gelukkig was het dit jaar weer zover: de Almere City Run. Het is namelijk al even geleden dat dit hardloopfeestje heeft plaats gevonden, in 2019 was de 10e editie en tevens laatst gehouden editie. Vele hardlopers wisten de weg naar de Esplanade weer te vinden en verschenen aan de start. Iedereen vond het fijn dat de Almere City Run eindelijk weer georganiseerd was en dat was duidelijk te merken.

Lees meer
Sfeerverslag 2022

Weersvoorspelling voor de Almere City Run

24-6-2022

Het wordt zondag tijdens de Almere City Run een warme dag om te lopen. In de ochtend wisselen zon en bewolking elkaar af. Het blijft de hele dag droog. De temperatuur neemt gedurende de dag toe van 19 graden tot 22 graden. Er staat weinig wind, slechts windkracht 3, waardoor het warmer kan aanvoelen.

Wij raden iedereen aan om zich te beschermen tegen de zon, kleding te dragen die past bij deze temperatuur en goed te hydrateren. Op de Esplanade is een openbaar watertappunt waar je je flesje of bidon kunt bijvullen voor of na de run. 

De weersverwachting wordt voorzien door Ed Aldus.

 

Lees meer
weersvoorspelling 2022

Parcours Almere City Run over Floriade Expo

8-6-2022

Op 26 juni vindt de Almere City Run plaats met start en finish op de Esplanade. In het jaar dat Almere in het teken staat van de Floriade Expo, maakt de samenwerking tussen beide organisaties deze editie uniek. De parcoursen van de 10 Mijl, 10 km en Yanmar 4 Mijl lopen over de Floriade Expo.

Lees meer
Parcours Almere City Run over Floriade Expo

Maak kans op tickets voor de eerste thuiswedstrijd van Almere City FC

27-5-2022

Maak via de social media kanalen van de Almere City Run kans op 10 tickets voor de eerste thuiswedstrijd van Almere City FC. Volg de Almere City Run op Facebook en Instagram om kans te maken. 

We geven samen met Almere City FC in totaal 5x 10 tickets weg. Doe mee aan de Almere City Run en moedig dit najaar met je hele vriendengroep Almere City FC aan. Meedoen aan de winactie kan tot en met 5 juni 2022.

Daarnaast verloten we onder iedereen die ingeschreven is op 20 juni nog eens 100x 2 tickets voor deze wedstrijd.

Lees meer
Maak kans op tickets voor de eerste thuiswedstrijd van Almere City FC

Almere City FC en Almere City Run gaan intensief samenwerken

23-5-2022

Almere City FC gaat intensief samenwerken met Almere City Run en roept alle supporters en leden van de businessclub op om deel te nemen aan het grootste hardloopevenement in Almere. Supporters die zich hebben aangemeld voor het sport & supportprogramma ‘De Fitste Club van Nederland’ van de voetbalclub maken aanspraak op een gratis startbewijs voor de Almere City Run dat dit seizoen op zondag 26 juni plaatsvindt. Clubmascotte Ally de Aap geeft in de ochtend het startschot van de Kids Run.

Lees meer
Samenwerking Almere City FC

Het shirt voor de Almere City Run 2022 is bekend

5-4-2022

Speciaal voor de 11e editie van de Almere City Run is er een limited edition running shirt ontworpen. Loop dit jaar in stijl met het 'ALLY' shirt. 

Lees meer
Shirt 2022


Bekijk hier de uitslagen van de Yanmar Almere City Run 2024!

Bekijk jouw uitslag van de Yanmar Almere City Run 2024. Let op! De Kids Run heeft géén tijdsregistratie.

Lees meer